Image of Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

(d. 8 Mayıs 1975 İstanbul) Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi. Eğitimine ise İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde devam etti. Dört yıl boyunca Taksim'de bir lokantada işletmecilik yapan Günsur'un kendini Türkiye'ye tanıtması Ferzan Özpetek'in Hamam filmiyle oldu. Bu filmle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçti. Hamam filminin ardından İtalya'ya yerleşen ve mesleğine orada da devam eden oyuncu İtalya'da çok sevilen biri haline geldi. Ailesi "Yugoslavya" (Arnavutluk) göçmenidir ve "The Italian" adlı filmde "Arnavut" bir genci canlandırmıştır. Senenin 4 ayını Yugoslavya'da geçirdiğini bir röportajında belirtmiştir[1]. Evlidir ve Ali adında bir oğlu ve Maya adında bir kızı vardır.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 8, 1975 In Istanbul , Turkey
Movie/TV Credits:
16
First Appeared:
In the movie Suyun Öte Yanı 1991-01-01
Latest Project:
Movie Martıların Efendisi 2017-12-22
Known For
Poster of Martıların Efendisi
Poster of Fi
Poster of Biçak sirti
Filmography
Movie Martıların Efendisi Unknown 2017-12-22
Series Fi Deniz 2017-03-31
Movie Red Istanbul Unknown 2017-03-02
Movie Unutursam Fısılda Tarik 2014-10-29
Series Magnificent Century Şehzade Mustafa 2011-01-06
Movie Love Likes Coincidences Özgür 2011-01-01
Movie Weddings and Other Disasters Andrea 2010-04-23
Movie Ses Unknown 2010-03-05
Series Biçak sirti Mehmet Ertugrul 2007-09-10
Movie Fall Down Dead Detective Stefan Kercheck 2007-07-20
Movie He's in the Army Now Unknown 2003-03-27
Movie The Italian Giorgio 2002-07-21
Movie The Friends of Jesus - Thomas Giovanni 2001-04-16
Series Don Matteo Mohammed Achir 2000-01-07
Movie Steam: The Turkish Bath Mehmet 1997-10-24
Movie Suyun Öte Yanı 1991-01-01

Putlocker - Watch FREE Movies Online & TV shows

Putlocker is the putlockers new site 2019 to watch movies online free without signup. Watch all putlockers movies, putlockers is, putlockers9. This is the new working putlockers 2019